dinsdag 31 mei 2011

Gebakken spinazieschotel

Ingrediënten ( 2 pers)
1 waldkornbroodje
2 losgeklopte eieren
100 gram gekookte, uitgelekte en gehakte spinazie
1 eetlepel gehakte peterselie
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel lente-ui
zout
knoflook
peper

Materialen
Grote kom
Koekenpan
Oven

Bereiden
Roer de eieren door de spinazie met peterselie, zout, knoflook, peper. Verwarm de olijfolie in een koekenpan die ook in de oven kan en bak de lente-ui bruin.
Voeg het ei-spinaziemengsel erbij en bak bij hoge temperatuur, de pan flink heen en weer schuddend om aanbakken te voorkomen. Bak de omelet tot de onderzijde lichtbruin is. Plaats het gerecht onder de grill totdat het ei-spinaziemengsel gestold is. Lekker met een waldkorn broodje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten