vrijdag 27 mei 2011

Tortilla's met raapstelen

Ingrediënten (2 pers)
2 bosjes raapstelen
1/2 zakje kaassaus
100 g geraspte belegen kaas
zout
peper
2-4 wraptortilla's
2 eetlepels sesamzaad
1 eetlepel boter of margarine om in te vetten.

Materialen
Pan
Snijplank
Snijmes
Oven
Ovenschaal

Bereiden
250 ml water aan de kook brengen in een pan. Intussen de wortels van raapstelen verwijderen. De raapstelen wassen en grof snijden. De oven voorverwarmen op 225 °C. De ovenschaal invetten en de raapstelen met weinig water 2 a 3 min koken. Intussen kaassauspoeder door kokend water roeren. Raapstelen in vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit. De kaassaus en de helft van de kaas door raapstelen mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's vullen met raapstelen, oprollen en in ovenschaal leggen. Rest van kaas er dik over strooien. Sesamzaad erover strooien. Tortilla's in oven schuiven en in midden van oven in ca. 12 minuten mooi goudbruin bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten