woensdag 18 mei 2011

Verse pasta met ansjovis en spinazie

Ingrediënten (2pers)
250 gram (verse) pasta beetgaar gekookt
1/2 blikje ansjovis uitgelekt en in stukjes gesneden
300 gram verse spinazie
1/2 bakje cherry tomaatjes
2 teen knoflook
1 rode uitjes gesnipperd
1/2 grote rode peper fijn gesneden
1/2 ui
1 snuf peper chilipoeder en paprikapoeder
1 scheutje kookroom

Bereiden
De uit fruiten met wat rode peper en knoflook. Daarna de ansjovis toevoegen.
Wok beetje bij beetje de spinazie mee tot het is geslonken en de ansjovis is opgenomen.
Voeg de tomaatjes, ui , paprika- chilipoeder en peper toe en roerbak ongeveer 2 minuten.
Let op : geen zout de ansjovis is al zout genoeg.
Giet er een scheutje kookroom door.
Schep de pasta nog even door het spinazie-mengsel , zodat alles goed warm is en schep het op de borden Bereid de verse pasta volgens aanwijzing op de verpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten